Afspraak maken
0591 - 70 80 01
 

Aangenaam HuidZorg Drenthe

In onze klinieken in Hoogeveen en Emmen werken we met een team van mensen die je graag dicht op de huid zitten. Het doel van ons werk is immers het opheffen en verminderen van jouw klachten, waardoor je optimaal kunt deelnemen aan het dagelijks leven. Want het is óns vak om dat gevoel van 'lekker in je vel zitten' te behouden, te bevorderen en/of te herstellen. Dat heeft zowel op fysiek als mentaal niveau positieve effecten! De persoonlijke benadering staat bij ons centraal. Samen met jou stellen we een behandelplan op, waarbij jij een goed gevoel hebt.

Je bent van harte welkom bij HuidZorg Drenthe in Hoogeveen en Emmen. De behandelingen die wij verrichten vind je bovenaan deze pagina en|of op onze homepage.

Huidtherapeuten


Jiska Boer (Eigenaar) KP-nummer 19908065088

Renske Zwart KP-nummer 39104993188

Stephanie Schör Kp-nummer: 39105517388

Renske Marcelis KP-nummer: 39106398388

Allround Schoonheidsspecialistes


Lianne Wielens

Kaylee Zwiggelaar

Administratie


José Doeves

Patty van Gemert

Bandagist


Antoinette de BokDisclaimer:
HuidZorg Drenthe streeft naar optimale resultaten van de behandelingen die wij uitvoeren. Deze verschillen echter per persoon, zijn afhankelijk van leeftijd, huidtype en opbouw van de huid en kunnen niet altijd worden gegarandeerd. Deze disclaimer is van toepassing op alle informatie op de website van HuidZorg Drenthe.

Privacy verklaring - Algemene voorwaarden

Webredactie: ProMótus - Webdesign: EyemediaDoor gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Ik begrijp het    Meer informatie