Afspraak maken
0591 - 70 80 01
 

Onze werkwijze

Dat jij je op je gemak voelt (lekker in je vel) is voor ons het uitgangspunt bij alle behandelingen in onze praktijken in Emmen en Hoogeveen. Een laagdrempelige en persoonlijke benadering staan daarbij centraal.

Zoals we al zeiden kom je bij ons terecht op doorverwijzing van huisarts en of specialist (dermatoloog), maar je kunt ook op eigen initiatief contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak. In het geval je op doorverwijzing bij ons komt, is de diagnose gesteld, waarvan wij een medisch rapport krijgen en gaan wij met jou in gesprek om te bekijken wat we voor je kunnen doen.

Het eerste gesprek (de intake) is vrijblijvend en in de meeste gevallen kosteloos. In zo'n intake maken we kennis en nemen we (indien nodig) je gezondheid en ziekteverleden met je door (de anamnese). Aan de hand van de intake stellen wij een behandelplan op. Wanneer je het daarmee eens bent, verzoeken we je hiervan een exemplaar te ondertekenen.

We hebben al verteld dat voor cosmetische behandeling van acne, ontharen, camouflage het eerste consult (intake) vrijblijvend, dus kosteloos is. Tijdens ons eerste gesprek maken we kennis en stellen we samen met jou een behandelplan op. Wanneer jij je in ons voorstel (behandelplan) kunt vinden, dan hebben wij een door jou ondertekend toestemmingsformulier nodig voor de zorgverzekeraar. In het geval je niet meerderjarig bent, moet dit formulier worden ondertekend door je wettelijke vertegenwoordigers.

Omdat de zorgverzekeraar ook alle persoonsgegevens wil verifiëren (burger service nummer) hebben wij je identiteitsbewijs nodig. Neem dus voor het intakegesprek je paspoort of rijbewijs mee.

Wij stellen altijd een huidtherapeutische diagnose op, die meegaat naar de zorgverzekeraar. Wanneer wij denken dat het iets anders is dan de huisarts vermoedt, dan nemen wij hierover altijd contact met hem of haar op. Het kan een keer voorkomen dat er na een verwijzing van een huisarts een vermoeden van bijvoorbeeld oedeem is, wat bij nader inzien spataderproblematiek blijkt te zijn.

Je huisarts of specialist zal altijd door ons op de hoogte worden gesteld dat je bij ons in behandeling bent. Wij houden altijd ruggespraak met huisarts of specialist of koppelen onze bevindingen naar hen terug. Wanneer je dit echt niet wilt, maak dat dan tijdig kenbaar zodat wij hiermee rekening houden in de terugkoppeling.
Disclaimer:
HuidZorg Drenthe streeft naar optimale resultaten van de behandelingen die wij uitvoeren. Deze verschillen echter per persoon, zijn afhankelijk van leeftijd, huidtype en opbouw van de huid en kunnen niet altijd worden gegarandeerd. Deze disclaimer is van toepassing op alle informatie op de website van HuidZorg Drenthe.

Privacy verklaring - Algemene voorwaarden

Webredactie: ProMótus - Webdesign: EyemediaDoor gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Ik begrijp het    Meer informatie