Afspraak maken
0591 - 70 80 01
Perfect in je vel met behulp van Lycogel 
perfecte maskering van huidverkleuring, spataderen etc. 

Lycogelbehandeling

De producten van Lycogel® zijn oorspronkelijk ontwikkeld voor toepassing door artsen die cosmetische ingrepen uitvoerden. Zij wilden een verantwoord en optimaal product dat direct na een ingreep kon worden toegepast. De Breathable Camouflage (in 12 kleuren verkrijgbaar) en Breathable Concealer camoufleren de sporen van een behandeling optimaal en bevorderen een snel herstelproces van de huid. Wij gebruiken en verkopen de producten van Lycogel® (zie ook onze webshop) vanwege de perfecte eigenschappen voor de huid. Lycogel ® staat voor een ademende, kleurcorrigerende behandeling die het herstel van de huid te bevordert, de gevoelige huid kalmeert, huidveroudering tegen gaat en die onvolkomenheden tegelijkertijd perfect weet te camoufleren.

Veel make-up producten en foundations leggen een niet ademende filmlaag over de huid, waardoor deze als het ware wordt afgesloten. Zelfs de grote en exclusieve merken bieden lang niet altijd een daadwerkelijk 'ademend' product. Daarin bieden wij met de producten van Lycogel® een oplossing. Want vooral wanneer je huidproblemen hebt wil je kunnen vertrouwen op een product, waarmee je je gezicht laat stralen. HuidZorg Drenthe helpt je daarbij met topproducten die doen wat ze beloven. 

​Lycogel® werkt direct herstelbevorderend

Wij gebruiken Lycogel® Breathable Camouflage en Concealer, omdat het de enige producten zijn die eventuele sporen van een huidvernieuwende behandeling camoufleren en het herstelproces niet belemmeren. Voordeel van deze producten is, dat zij onmiddellijk na een cosmetische behandeling worden aangebracht. Breathable Camouflage en Concealer zijn niet alleen voor mensen die speciale make-up verzorging nodig hebben: het is voor iedereen die zijn uiterlijk wil verbeteren. Het laat je huid ademen, terwijl je er fantastisch uitziet.

Breathable Camouflage en Concealer zijn een zeer verantwoorde keuze, zeker voor mensen die de gewone make-up producten niet kunnen verdragen. Heeft u zo’n huid die geen make-up kan verdragen? Dan heeft u een dergelijk verhaal van een topproduct ongetwijfeld al vaker gehoord en bent u in het resultaat wellicht teleurgesteld in het verleden? Wij durven iedere uitdaging aan en nodigen u graag uit om het product bij ons te komen testen!

Producten uit onze webshop

Deze producten zijn binnenkort beschikbaar. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Disclaimer:
HuidZorg Drenthe streeft naar optimale resultaten van de behandelingen die wij uitvoeren. Deze verschillen echter per persoon, zijn afhankelijk van leeftijd, huidtype en opbouw van de huid en kunnen niet altijd worden gegarandeerd. Deze disclaimer is van toepassing op alle informatie op de website van HuidZorg Drenthe.

Privacy verklaring - Algemene voorwaarden

Webredactie: ProMótus - Webdesign: EyemediaDoor gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Ik begrijp het    Meer informatie