Afspraak maken
0591 - 70 80 01

KLACHTEN PROCEDURE

Uw klachten en of opmerkingen worden door NVH-huidtherapeute Jiska Boer persoonlijk met u besproken.

Wij doen onze uiterste best om u een optimale behandeling aan te bieden maar stellen het zeer op prijs als u eventuele opmerkingen of klachten heeft en deze met ons wilt bespreken.

Een goede nazorg

Wij vragen u een aparte afspraak te maken zodat wij de tijd kunnen nemen om met u uw klachten of op- en aanmerkingen te bespreken.

Bemiddelingsgesprek

Wanneer u van mening bent dat wij uw klacht niet naar behoren hebben besproken of u geeft de voorkeur aan een bemiddelingsgesprek met de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) dan kunt u contact opnemen met het secretariaat van de NVH.

Klachtencommissie

Wanneer ook een bemiddelingsgesprek niet het gewenste resultaat oplevert kunt u zich wenden tot de Klachtencommissie Paramedici Eerstelijn (KCP). Het secretariaat van de KCP is ondergebracht bij het Nederlands Paramedisch Instituut in Amersfoort.
Disclaimer:
HuidZorg Drenthe streeft naar optimale resultaten van de behandelingen die wij uitvoeren. Deze verschillen echter per persoon, zijn afhankelijk van leeftijd, huidtype en opbouw van de huid en kunnen niet altijd worden gegarandeerd. Deze disclaimer is van toepassing op alle informatie op de website van HuidZorg Drenthe.

Privacy verklaring - Algemene voorwaarden

Webredactie: ProMótus - Webdesign: EyemediaDoor gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Ik begrijp het    Meer informatie